VIP-isme

Postat de portiadelumina in Cu de toate pe 25 Ian 2016 | 5107 vizualizari

Comentarii (52)

26.01.2016, 09:48

Gaby, îţi mai aduci aminte de comentariile de pe-aci de acum câţiva ani? Mai ştii ce atmosferă era? Mă gândeam zilele astea că ar fi bine ca la articole şi la reţete să nu mai fie accesibile emoticoanele, să ni se ofere posibilitatea să scriem la cele postate, incluzând aici, desigur, obligativitatea citirii celor postate, căci altfel e uşor să bifezi un lucru doar cu trei-patru semne. Şi lucrul ăsta e valabil nu doar aici, şi-n toată lumea virtuală. Găsesc uneori texte ori prezentări (culinare, desen, muzică) de o mare fineţe care nu-s "notate" decât cu câte un emoticon pus în fugă, alături de nelipsitul like. E drept, nu mă fac judecătorul nimănui şi nu emit pretenţia că sfaturile mele sunt cele mai bune, nicidecum, dar a pune un emoticon la o postare ce merită măcar o propoziţie, e ca şi cum ai suna pe cineva şi doar ai gâfâi un pic, ai tuşi ori strănuta şi apoi ai închide telefonul pretinzând că ai purtat o discuţie. În rest, despre prietenie, a comentat mai sus, aşa cum m-am priceput. p.s Aş lăsa emoticonul ăsta pentru a ne arăta prietenia faţă de cei cu care interacţionăm. p.p.s Ţie ţi-aş lăsa şi emoticonul ăla cu bs:1987, dar doar pentru 3 folosiri pe an. )

26.01.2016, 13:06

))

da padre, dar vezi tu, nu degeaba-i vorba aia "viata bate filmul", ca lipsa timpului s-a cam propagat la toti, si nu c-am vrut-o sau am cautat-o, asa s-a ajuns sa se munceasca sa-ti poti pastra painea cea de toate zilele
or fi si oameni mai cumpatati, dar cand ai intrat in anumite lucruri (gen rate sau case ) ) zi si tu, poti da inapoi, te poti opri ca simti ca-i prea mult?
tre sa muncesti si implicit....nu mai ai timp

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!