Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai multinteresant dar de unde zer???
Si eu stiu pe cineva care facea cura de slabire cu zer
pai il faci
http://www.adevarul.ro/life/sanatate/alimentatie/Zerul-bogat_in_vitamina_B13_0_410359482.html
uite, Vladimir.
pai ia sa mai faci tu gaby si sa-mi dai si mie sa slabesc mai repede
Foarte interesant...multumim.
Bravo, surioara!
Eu nu scurg zerul format, mai bine amestec totul, apoi beau
M-ai facut interesata , maine sunt la piata sa iau lapte de casa .Beneficiu dublu , si lapte si zer
Am gustat zer la bunici si nu era rau deloc, nu e o zeama acra cum se spune acolo, ba e dulceaga!
Foarte interesant! Bunica il foloseste la copt
Steel, zerul poate fi si acru; depinde de cat timp sta laptele la prins
si mie imi place la gust
cand erau puii bebelusi saptamanal faceam branzica in casa dar..recunosc ca-l aruncam..
Ok, ai dreptate Ina, depinde si de procedeul prin care se obtine, la bunica nu era acru.
eu vreau zer ca la bunica lui Steel,pentru ca nu-i acru
Cu zer, bunica mea făcea ciorbiţă de cartofi. O bunăciune.
super articolul
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult