Cookies asortate

de Sylvia in Dulciuri, 27 Ian 2010 | 3461 vizualizari

 

Un desert foarte simplu de realizat si gustos pe care puteti sa il pastrati mai multe zile. Am adaptat reteta dupa reteta de cookies gasita pe blogul -ul Mihaelei, o gospodina excelenta. Eu am schimbat la compozitie umplutura , nu le-am facut ce pepite de ciocolata ci cu alte bunatati, fructe confiate, fulgi de migale si ce mai aveam prin casa :)

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de 125 grame de unt moale la temperatura camerei, 
  • 80 de grame de zahar brun,
  • 1 priza de sare,
  • un ou,
  • 220 grame de faina ,
  • 1 lingurita praf de copt.
  • Retetea spunea 100 grame decicolata alba maruntita eu am garnisit  cu stafide, fructe confiate si felii de migdale .
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cookies asortate:

Facem un aluat fraged mixand componentele de mai sus, amestecand la inceput untul cu zaharul si oul si apoi punem faina cu praful de copt in ea. Am pus aluatul la frigider petru 30 de minute pentru a se lucra mai usor. Facem apoi bilute mici pe care le apaltizam  cu mana si le punem  cu putina distanta intre ele in tava cu  hartie de copt.  Eu am pus pe unele cateva stafide, pe altele bucatele de fructe confiate sau felii de migdale sa impac toate gusturile din casa  .  Se coc la 180 de grade timp de 10-12 miute la jumatatea cuptorului , preincalzit in prealabil. Le lasam in tava dupa ce le scoatem pana se racesc petru a nu se rupe la manevrat, este bine sa pregatiti  mai multe tavi.

 Prefer mereu sa ofer mai multe combinatii, sa isi aleaga fiecare  aroma preferata...

Daca ti-a placut reteta noastra " Cookies asortate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Sylvia 1

27.01.2010, 15:29

Chiar sunt, la orice varsta Merci !

madi_marin 1

27.01.2010, 15:36

super bune sa le rontai la un film bun.....cred ca as manca un castron intreg odata.....

Krystyan Trendy 1

29.11.2013, 12:10

arata minunat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi cu nuca si stafide