200-Salata Cezar by Jamie Oliver

de mihaelar63 in Salate, 17 Ian 2011 | 18875 vizualizari

 

Un pas inainte , doi inapoi , ... Dupa un an si un pic de Bucataras am ajuns la reteta cu numarul 200. Salata Cezar [ vazuta pe Paprika] deosebita , usor de preparat o dedic tuturor bucatarasilor si lui Cezar cu Diana pe care i-am cununat in anul ce a trecut .

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe pui dezosate
  • 2 felii mari de paine de casa
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei masline 
  • 100 gr parmezan razuit
  • 250 gr pancetta afumata
  • 1 lamaie
pt sos:
  • 1 cutie mica anchois
  • 3 catei usturoi pisat       
  • 100 ml smantana                    
  • 100 gr parmezan ras                     
  • 2 linguri ulei masline                     
  • zeama de la o lamaie mica   
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA 200-Salata Cezar by Jamie Oliver:


  1. Intr-o tava non aderenta se rupe bucatele painea de casa si se aseaza deasupra pulpele sarate , piparate . Se presara deasupra rozmarin taiat marunt si ulei de masline .

  2. Se da tava la cuptorul bine incalzit 30 minute . Vor rezulta crutoane crocante de paine foarte gustoase pe care s-a scurs sosul format prin prajirea puiului .SUnt gata cand si puiul este bine rumenit .

  3. Ingredientele pentru sos se pun in blender si se mixeaza.

  4. Feliile de pancetta se prajesc in tigai pana se rumenesc .

  5. Pe un platou se aranjaza salata , straturi de crutoane , bucatele de pui rupte cu mana , pancetta si sos .

  6. Se decoreaza cu pancetta , lamaie si parmezan razuit .

  7. Este o salata calda serviti imediat .


 

TIPS-URI

1

Sosul nu mai are nevoie de sare  , anchois  fiind foarte sarate .

Daca ti-a placut reteta noastra "200-Salata Cezar by Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Bya Ralu 1

05.01.2015, 15:33

o punem la favo

mihaelar63 1

05.01.2015, 16:40

Bya chiar merita

-Licurici- 1

23.06.2015, 07:40

Imi place salata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Salata cu rucola si piept de pui