3 Cheese Lasagna

de laylalala in Lasagna, 20 Iul 2010 | 2567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 foi de lasagna cu spanac, fierte
  • 20 bilute de mozzarella (150 gr)
  • 400 gr rosii cherry, injumtatite
  • 190 gr branza afumata Cedar, rasa
  • 370 gr branza Feta, sfaramitata
  • 3 linguri pesto
  • frunzulite de busuioc
  • Pentru sos
  • 300 gr smantana (30% grasime)
  • 1-2 lingurite sare de mare cu ierburi aromatice
  • ½ lingurita piper proaspat macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA 3 Cheese Lasagna:

Se incinge cuptorul la 200°C.

Pentru sos, se amesteca toate ingredientele.

Se unge un vas termorezistent cu 1/3 din sos.Se aseaza peste sos 3 foi de lasagna.Se presara peste foi branza feta apoi se stropeste cu pesto.Se acopera cu alte 3 foi de lasagna.Se presara peste acest strat branza cedar.Se acopera apoi cu alte 3 foi de lasagna.Peste aceste foi se presara bilutele de mozzarella si 300 gr rosii cherry.Se acopera cu ultimele 3 foi de lasagna.Se toarna peste lasagna sosul ramas si se preasra cu rosii cherry.Se da la cuptor 20 minute pana cand branzeturile s-au topit usor apoi se decoreaza cu frunzulite de busuioc si se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "3 Cheese Lasagna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Ina 1

21.07.2010, 05:53

ana 1

21.07.2010, 08:04

aceasta e pe gustul meu

Julie 1

22.07.2010, 09:46

Delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!