Tabouleh

de Oana in Salate, 11 Ian 2010 | 10710 vizualizari

 

O salata foarte, foarte racoritoare, cu gust intens de lamaie si menta. Din pacate nu am avut bulgur, cine doreste poate adauga. Libanezii prefera mai mult cu patrunjel :)

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii mari
  • o ceapa alba mare
  • o legatura mare de patrunjel
  • zeama de la o lamaie
  • cateva frunze de menta verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleh:

Legumele si verdeturile se spala, se sterg, rosiile se taie cubulete, la fel si ceapa. Patrunjelul si menta se toaca fin. Se amesteca toate intr-un bol, impreuna cu zeama de lamaie, uleiul si condimentele. Se serveste cu lipie libaneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleh" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Adinuta 1

21.01.2010, 00:52

simpla, sanatoasa si gustoasa

Oana 1

21.01.2010, 13:19

Rodie 1

07.10.2010, 23:54

nu am mai auzit de aceasta salata pana acum, trebuie sa incerc.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata greceasca