Albinute

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2011 | 5862 vizualizari

 

Ceva foarte simplu ,dar de mare efect pe un platou cu aperitive,incerc sa va descriu putin cum se fac aceste minunatii de albinute,sant foarte simplu de executat,sper sa fiu destul de explicida

 

INGREDIENTE

  • masline negre fara samburi
  • masline verzi deschis fara samburi (umplute cu ton)
  • masline verzi mai inchis(eu am pus cu aroma de scortisoara, idea e sa fie de 3 feluri maslinele)
  • ardei galben
  • codite de ceapa verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Albinute:

Maslinele se taie feliute de 3-4 mm, atat cele negre cat si cele verde deschis la culoare. Din maslinele cele verde inchis se taie capatele putin mai mari decat feliutele pt a pune forma de cap. Se ia o bucata din maslina verde inchis, se pune o feliuta de maslina neagra una de maslina verde deschis din nou o feulita neagra si una verde, iar finalul trebuie sa fie negru(nu e obligatoriu ,dar arata mai bine)


Finalul sa fie dintr-o maslina neagra taiata din capatul maslinei. Coditele de ceapa se taie fasii subtiri si se pun ca antene. Ardeiul se taie in triunghi si se pun drept aripioare. Iar in final va rezulta o albinuta


Cu aceste minunate albinute se pot decora aperitivele (de orice fel) iar aperitivele vor arata minunat si copiii vor fi foarte incantati

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Albinute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

cec 1

15.01.2011, 10:12

wow, super

Dana Cristea - pusikmea 1

15.01.2011, 14:38

f tare!

cismaru_nicoleta 1

16.01.2011, 14:03

O idee geniala...poate fii ornamentul ideal pt orice salata...Multumim,ne-ai incantat ochisorii.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8031 puncte

Constelatialeu

7634 puncte

Rocsi

5891 puncte

Lau

Lau 9

5141 puncte

 Merisor

4748 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Turta dulce
  • 30

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

  • 05

    J

  • 06

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Slanina cu boia