Alice marinata

de ianculubita in Peste, 28 Feb 2013 | 7319 vizualizari

 

Reteta o am de la Mihaela mea din Italia,iar alicele de acolo,sunt hamsiile de la noi;
Aceasta marinata o pregatim doar pentru cateva zile si este un bun aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 1kg de hamsii
  • 1l otet
  • sare
  • ulei de masline
  • boabe de piper
  • masline,ceapa rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alice marinata:

Pestele curatat de intestine,cap si sira spinarii,spalat,pudrat cu sare,il lasam sa se odihneasca 10min,timp in care-si ia sare,apoi il acoperim cu otet(nefiert) si lasam vasul acoperit pana a doua zi cand scoatem pestele din otet si-l asezam in borcan intercaland dupa preferinta cu rondele de masline,rondele de ceapa si boabe de piper;dupa ce am umplut borcanul,completam cu ulei de masline,batem usor borcanul de masa sa nu fie goluri de aer,infiletam borcanul si-l dam la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Alice marinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

laura_n 1

28.02.2013, 13:32

cat de bun, salivez rau de pofta

Rocsi 1

28.02.2013, 13:56

ianculubita 1

28.02.2013, 14:54

Da Alice,tot esti tu subtirica precum alicele!!(scuze dar eu asa te vad)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9780 puncte

oanapl

8920 puncte

RODIMUR

8820 puncte

Rocsi

7100 puncte

Valclaudia

5880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura televizor
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc