Alice marinata

de ianculubita in Peste, 28 Feb 2013 | 7968 vizualizari

 

Reteta o am de la Mihaela mea din Italia,iar alicele de acolo,sunt hamsiile de la noi;
Aceasta marinata o pregatim doar pentru cateva zile si este un bun aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 1kg de hamsii
  • 1l otet
  • sare
  • ulei de masline
  • boabe de piper
  • masline,ceapa rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alice marinata:

Pestele curatat de intestine,cap si sira spinarii,spalat,pudrat cu sare,il lasam sa se odihneasca 10min,timp in care-si ia sare,apoi il acoperim cu otet(nefiert) si lasam vasul acoperit pana a doua zi cand scoatem pestele din otet si-l asezam in borcan intercaland dupa preferinta cu rondele de masline,rondele de ceapa si boabe de piper;dupa ce am umplut borcanul,completam cu ulei de masline,batem usor borcanul de masa sa nu fie goluri de aer,infiletam borcanul si-l dam la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Alice marinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

laura_n 1

28.02.2013, 13:32

cat de bun, salivez rau de pofta

Rocsi 1

28.02.2013, 13:56

ianculubita 1

28.02.2013, 14:54

Da Alice,tot esti tu subtirica precum alicele!!(scuze dar eu asa te vad)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pangasius pe pat de legume