Crap prajit

de Bucataras Medi in Peste, 21 Apr 2010 | 1964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3-4 buc peste(fileuri)
  • -faina
  • -ulei pentru prajit
  • -sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit:

Bucatile de crap se spala, se dau cu sare si se lasa sa stea o ora la frigider.Se zvanta cu un servet uscat si apoi se trec prin faina.


Se rumenesc pe ambele parti in uleiul incins,apoi se scot pe un platou .


Se poate servi alaturi de o garnitura dar eu am preferat cu mamaliguta si mujdei de usturoi.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

21.04.2010, 19:33

madi si eu la fel..............imi place tare mult pestele.

Bunica 1

25.04.2010, 15:34

Pesteeeee! Foarte frumos si bun!. Usor de pregatit, usor de mancat si usor de digerat

Bucataras Medi 1

25.04.2010, 19:50

Bunica , ai perfecta dreptate in tot ceea ce spui......................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biban prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti -reteta araba