Cod in crusta de arahide

de _Alina_ in Peste, 3 Iun 2013 | 1285 vizualizari

 

Cred ca stiti cu siguranta vorba tovarasului "nici o masa fara peste". Ei bine azi avem in meniu peste si nu oricum ci in crusta de arahide. O deliciosenie pe care o recomand cu caldura. Un pranz rapid, satios si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati trunchi de cod
  • 100 g arahide crude
  • 50 g arahide prajite, sarate
  • 1/2 lgt sare
  • 1 ou
  • 1 lg lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod in crusta de arahide:

1. Preincalzim cuptorul la 190°C.


2. Curatam codul de solzi, il spalam si il stergem cu un prosop de hartie.


3. Oul il amestecam cu lapte si sare si il batem bine.


4. Dam prin rasnita, grosier, alunele.


5. Tavalim pestele prin oul batut si apoi prin alunele zdrobite.


6. Punem bucatile de peste intro tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 20-25 min. Ultimele 5 minute marim temperatura la 200°C.


Servim cu usturoi. S-aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

Puteti substitui alunele cu nuci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod in crusta de arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

babi5 1

03.06.2013, 15:14

ianculubita 1

03.06.2013, 15:50

Daaaa,stiu cat e de bun!!

_Alina_ 1

04.06.2013, 09:48

Dragilor, va multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Bacalhau á Braga (Cod la cuptor)