Almette de casa

de AlinaL in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2011 | 13274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. branza de vaca
  • 100 gr. unt
  • 100 gr. smantana
  • 2 cepe mai mici, dar nu rosie cum am avut eu
  • usturoi (2-3)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Almette de casa:

Se freaca untul lasat in prealabil la temperatura camerei, peste care se adauga treptat  branza si smantana care au fost mixate anterior impreuna.Se toaca ceapa si usturoiul marunt si se amesteca cu branza. Se potriveste de sare.Optional se mai poate pune si marar tocat.

Eu am folosit blenderul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Almette de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crema de branza sarata