Aluat de foietaj

de Merisor in Dulciuri, 6 Aug 2012 | 5641 vizualizari

COMENTARII (24)

Bya Ralu 1

06.08.2012, 19:41

MotanLaOale 1

06.08.2012, 19:56

Rocsi 1

06.08.2012, 20:03

Bravo!

Merisor 1

06.08.2012, 20:04

multumesc

mamaieelena 1

06.08.2012, 20:28

super

diaconta 1

06.08.2012, 20:53

interesant ,nu stiam de reteta asta

Merisor 1

06.08.2012, 20:56

Dia, iese super sa stii, eu o fac mereu Elena

alldaycooking 1

06.08.2012, 21:05

ai incercat sa faci si croissante din acest aluat? sunt curioasa cum arata copt.

Merisor 1

06.08.2012, 21:21

Nicol am facut pateuri si ies ff bune, se exfoliaza, la fel si foile pentru cremsnit pe care le coc pe dosul tavii

Sim0na 1

06.08.2012, 22:27

Direct la favorite!

Ina 1

06.08.2012, 22:47

laura_n 1

06.08.2012, 22:55

Merisor, ce bine ca stii sa faci. Eu ...trebuie sa invat

ancutaCH 1

07.08.2012, 03:44

mi-ai citit gandurile! de cand caut o reteta de aluat de foietaj ca aici nu gasesc deja facute .....chinezii astia nu stiu alceva decat dumplings si nuddles... multumesc de reteta si la favorite cu ea

iry-gabriela 1

07.08.2012, 05:15

la favorite am trecut-o si eu ,felicitari si multumesc

mirela0911 1

07.08.2012, 06:35

Merisor 1

07.08.2012, 07:02

Laura, toata viata invatam cate ceva

Merisor 1

07.08.2012, 07:02

Ina, Sim0

Merisor 1

07.08.2012, 07:03

Ancuta, incearc-o cu incredere ca reuseste
Iri
Mirela

gaby_gabytza 1

07.08.2012, 15:30

RuxyRux 1

07.08.2012, 18:31

Bun tare ...cu unt nu cu margarina

Alinutza80 1

07.08.2012, 19:46

trebuie sa incerc si eu

Merisor 1

07.08.2012, 23:22

Ruxi, e mai sanatos cu unt, dar sa stii ca iese mai bine reteta cu margarina, eu am facut cu amandoua

Merisor 1

07.08.2012, 23:23

Alinuta sa incerci ca reuseste Gabytza

Merisor 1

07.08.2012, 23:24

ma supara ca nu reusesc niste poze mai clare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Palmieri