Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pentru ca imi place foietajul si pentru ca cel de cumparat din pacate este facut cu margarina si E-uri prefer sa il fac in casa...si am gasit o reteta care imi place este cea de pe siteul La Lena( multumesc)...e grozav si-l recomand merita incercat...
1. Se bate oul intr-un pahar de 250-300 gr bine si apoi se adauga uleiul, otetul si sarea. Turnam apoi apa calduta pana umplem paharul. Punem compozitia intr-un vas adanc si adaugam faina framanatand apoi un aluat elastic.
2. Il lasam la odihnit 30 de minute pe masa de framantat.
3. Intindem o foaie subtire( 2mm) si ungem cu jumatate din cantitatea de unt, avand grija sa acoperim bine toata suprafata.
Rulam aluatul si-i dam o forma de casuta de melc.
4. Punem la frigider o jumatate de ora( in foaia de copt pe care am intins aluatul)
5. Scoatem aluatul de la frigider si il mai intindem o data repetand procedeul cu unsul foii cu unt. Si-l rulam din nou apoi il punem la rece pentru inca 30 de minute.
Aluatul in putem lasa si toata noaptea la rece apoi a doua zi sa il folosim.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult