Aluat pentru pizza

de Doralinda in Pizza, 12 Mar 2013 | 6435 vizualizari

 

Acest aluat de pizza iese o nebunie, atat de pufoasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • jumatate plic drojdie uscata
  • 300 ml apa
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aluat pentru pizza:

Eu am facut aluatul de pizza la masina de paine, punand intai lichidele apoi restul de ingrediente si am dat la programul framantare si dospire, dar daca nu aveti masina, va voi zice cum sa faceti.


Intr-un vas, amestecam toate ingredientele si framantam cca 7-8 min.


Facem aluatul de pizza sub forma de minge, ungem cu putin ulei masline si lasam la dospit cca 1 ora si jumatate.


Impartim bucata de aluat de pizza in 4, mai framantam pe fiecare putin si facem iar forma de minge, le ungem iar cu ulei si le lasam la dospit inca 30 min. Desfacem aluatul cu diametrul de 25 cm, ungem iar cu ulei si lasam cca 10 min inainte de a pune sosul si restul de ingrediente.


Daca doriti un aluat de pizza mai gros si pufos, atunci, impartiti aluatul in 2.

 

TIPS-URI

1

recomand acest aluat de pizza pentru orice tip de pizza alegeti sa preparati

Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat pentru pizza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Bya Ralu 1

14.03.2013, 15:16

bun!favo

Bya Ralu 1

14.03.2013, 15:17

ceva in genu il fac si eu!

Doralinda 1

14.03.2013, 21:41

Bya, e bun tare, pufos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ceapa si ton