Amandina mamei

de Anamaria7 in Prajituri, 14 Noi 2011 | 6416 vizualizari

COMENTARII (19)

diaconta 1

14.11.2011, 22:33

pana la urma va trebui s-o incerc si eu

Angelina_Elena 1

14.11.2011, 22:34

o prajiturica delicioasa

MIUTA 1

14.11.2011, 22:45

Suuuuper buna

MotanLaOale 1

14.11.2011, 23:16

buna buna

Rocsi 1

14.11.2011, 23:28

ultradelicioasaaaaaaa

Cris2711 1

15.11.2011, 00:28

Anamaria7 1

15.11.2011, 07:25

meeerita incercata! exista si varianta cu fondant in loc de glazura, dar e preaa mult zahar

gaby_duceag 1

15.11.2011, 07:34

Buna dimineata!
Eu vin cu cafeaua! misto de tot.

mena29 1

15.11.2011, 07:50

Spre rusinea mea as vrea sa pap si o amandina...vom vedea dupa aceea cat o sa ma fac

aziz 1

15.11.2011, 09:16

A zis cineva,, amandina,,?!!m-ai strigat?!!

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 09:46

wow ce bunatateeeeeee,vreau si eu

DIANA B 1

15.11.2011, 13:29

Uite ce minunatie , o doamna are si o ... amandina de obicei se spune fata mamei sau baiatul mamei
Sa-ti traiasca mami , ca buna amandina are

DIANA B 1

15.11.2011, 13:32

Blatul l-ai taiat ??? ca zaresc doua randuri

Lau 1

15.11.2011, 14:00

vreau si eu una

Anamaria7 1

15.11.2011, 19:03

daa, am taiat blatul in 2 l-am umpluuut cu muulta muuulta cleeema )

RuxyRux 1

15.11.2011, 19:10

Spendoare Ana fata frumoasa...

mirela0911 1

15.11.2011, 21:26

Anamaria ce de bunaciuni ai facut

Anamaria7 1

16.11.2011, 22:13

pai, se poate altfel? o data pe an e ziua mamei (ca in rest, saraca, are grija de zilele celorlalti - care si le cam considera bi/tri/multi-lunare )

Bucataras Medi 1

17.11.2011, 07:37

ce mult imi plac amandinele...................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Amandine