Ananas prăjit

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 5 Mar 2013 | 3372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o conservă ananas rondele,
  • și opțional
  • - 2 mere mari,
  • 100 g făină,
  • 4 linguri zahăr,
  • 10 g praf de copt,
  • 1 ou mare,
  • 100 ml lapte,
  • ulei pentru prăjit,
  • miere.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas prăjit:

Desfacem conserva și punem la scurs feliile de ananas. Într-un castron batem oul cu zahărul, adăugăm laptele, făina cernută și praful de copt. Amestecăm bine până la omogenizare. Se lasă aluatul cel puțin 30 minute, apoi introducem feliile de ananas în aluat și le lăsăm acolo.


În cazul în care optați să faceți și mere, acestea se curăță de coajă și de căsuța cu sâmburi folosind acel instrument special ce ne ajută să nu distrugem mărul :)


Se taie rondelede 1 cm, pe care le ținem în apă cu zeamă de lămâie să nu oxideze. Punem ulei într-o tigaie la încins. Prăjim pe rând ananasul pe amble părți până se rumenește frumos. Se scot pe un prosop de hârtie absorbant.


Merele se scot din apa cu zeama de lămâie pe un prosop de hârtie, după care se scufundă în aluat, apoi în uleiul încins. Se servesc calde cu multă miere deasupra. Merele le-am presărat cu puțină scorțișoară să fac deosebirea între ele ;)


Poftă bună.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas prăjit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Alinutza80 1

06.03.2013, 13:11

diana_k 1

06.03.2013, 17:30

cred ca e foarte bun

scortisoara 1

06.03.2013, 18:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rondele de ananas cu crema fina de branza