Ananas si mere prajite

de Oana in Dulciuri, 2 Mai 2009 | 6633 vizualizari

 

Am mancat la un restaurant chinezesc desertul acesta si mi-a placut la nebunie! Fructele prajite intr-o crusta si cu muuulta miere deasupra! Foarte dulce si foarte bun!

Apoi am incercat acasa si a iesit excelent!

 

INGREDIENTE

  • un ananas proaspat (mai mic)
  • 2 mere golden
  • 2 oua
  • faina
  • 2-3 linguri cu lapte
  • un praf de sare
  • un plic de zahar vanilat
  • miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas si mere prajite:

Fructele le curatam de coaja, le spalam si le taiem rondele. In desertul de la restaurant era si banana, deci puteti face si cu banana daca va place, o taiati pe jumatate.


Se face un amestec din oua si faina, putin mai gros, apoi se subtiaza cu laptele, se adauga praful de sare si zaharul vanilat.


Tavalim fructele prin acest amestec si le prajim in ulei incins. Le scoatem apoi pe un servet de hartie si le servim fierbinti, cu multa miere deasupra. Bunatate mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas si mere prajite" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Panacris 1

25.10.2013, 12:57

Krystyan Trendy 1

25.10.2013, 14:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Baclava