Ananas si mere prajite

de Oana in Dulciuri, 2 Mai 2009 | 7247 vizualizari

 

Am mancat la un restaurant chinezesc desertul acesta si mi-a placut la nebunie! Fructele prajite intr-o crusta si cu muuulta miere deasupra! Foarte dulce si foarte bun!

Apoi am incercat acasa si a iesit excelent!

 

INGREDIENTE

  • un ananas proaspat (mai mic)
  • 2 mere golden
  • 2 oua
  • faina
  • 2-3 linguri cu lapte
  • un praf de sare
  • un plic de zahar vanilat
  • miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas si mere prajite:

Fructele le curatam de coaja, le spalam si le taiem rondele. In desertul de la restaurant era si banana, deci puteti face si cu banana daca va place, o taiati pe jumatate.


Se face un amestec din oua si faina, putin mai gros, apoi se subtiaza cu laptele, se adauga praful de sare si zaharul vanilat.


Tavalim fructele prin acest amestec si le prajim in ulei incins. Le scoatem apoi pe un servet de hartie si le servim fierbinti, cu multa miere deasupra. Bunatate mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas si mere prajite" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Panacris 1

25.10.2013, 12:57

Krystyan Trendy 1

25.10.2013, 14:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu fructe exotice