Cheesecake cu seminte de canepa si ghimbir confiat

de Valclaudia in Dulciuri, 19 Iun 2015 | 612 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 4 albusuri
  • un praf de sare
  • 4 linguri indulcitor Clio
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 lingurite cu varf pudra de cacao
  • 2 linguri seminte de canepa
Umplutura:
  • 800 gr. branza proaspata degresata
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 4 galbenusuri
  • 5 linguri indulcitor clio
  • 1 lingura seminte de canepa
  • cca.50 gr. ghimbir confiat
Decor:
  • 1 lingura indulcitor Clio
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu seminte de canepa si ghimbir confiat:

Separam albusurile de galbenusuri.


Peste albusuri punem 4 linguri indulcitor Clio, un praf de sare si batem albusurile spuma.


Preincalzim cuptorul la 175 grade.


Peste albusurile batute spuma adaugam pudra de cacao, praful de copt si taratele de ovaz.


Amestecam totul gu grija cu o lingura de lemn, apoi turnam acest amestec in tava tapetata cu hartie de copt.


Presaram 2 linguri seminte de canepa decorticata.


Dam la cuptor, cca 10 minute, periada in care ne ocupam de umplutura.


Amestecam galbenusurile cu esenta de vanilie, indulcitorul si 1 lingura seminte de canepa.


Adaugam branza degresata, mixam pana se omogenizeaza.


Scoatem tava din cuptor, turnam umplutura, nivelam, presaram seminte de canepa si asezam din loc in loc bucatele de ghimbir confiat.


Dam din nou tava la cuptor, reducem temperatura la 150 grade si lasam tarta in cuptor pentru o ora.


Scoatem tarta din cuptor, o desprindem cu grija de pe hartie, o asezam pe un gratar sa se raceasca, decoram cu indulcitor pudra si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu seminte de canepa si ghimbir confiat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

19.06.2015, 21:24

Gicuta69 1

19.06.2015, 22:34

mihaelar63 1

19.06.2015, 23:27

Deci avem si desert

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de padure