Andive cu sos tartar cu ridichi

de Oana in Salate, 27 Apr 2009 | 5459 vizualizari

 

Este o salata foarte racoritoare, satioasa si are un gust nemaipomenit! Noi am mancat-o cu bucatele de lipie libaneza

 

INGREDIENTE

  • 2 andive
  • 2 oua
  • cateva frunze de salata verde
  • 2 cepe verzi
  • 2 legaturi de ridichi  
      Pentru dressing:
  • 100 g crema de branza cu verdeturi
  • 50g iaurt
  • 2 lingurite otet
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri cu marar si patrunjel tocate marunt
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive cu sos tartar cu ridichi:

Se fierb mai intai ouale tari, se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se raceasca. Apoi se taie in rondele subtiri.


Andivele se curata, se spala, se desprind frunzele si se lasa sa se scurga. Salata verde se taie fideluta si se aseaza pe un platou, iar deasupra lor frunzele de andiva cu adancitura in sus. Ceapa verde se taie rondele fine si se amesteca cu ridichile taiate cuburi mici.


Dressingul: se amesteca branza cu iaurtul, otetul si uleiul pana devine cremos. Se adauga mararul si patrunjelul, sare si piper si se amesteca bine.


Se pun in frunzele de andiva ridichi cu ceapa verde, apoi deasupra o lingura de sos, se orneaza cu feliile de oua fierte si se presara deasupra putina verdeata. Se mananca imediat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu sos tartar cu ridichi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Oana 1

27.01.2010, 11:36

Ah, Mihaela, cat e de buna salata asta Neaparat sa faci!

mihaelar63 1

27.01.2010, 11:58

azi o sa incerc ceva de post .

dulcegariiculinare 1

29.03.2012, 20:26

Pup fetele cu drag ! ce stiu eu e ca sosul tartar contine musai tarhon si n-are crema de branza. E ok sosul imi place.. numai ca nu-i tartar. pup

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de porc

de Ancutsa 5

ieri la 21:20

Cartofi umpluţi cu brânza şi afumătură de casă

de Ancutsa 5

ieri la 21:13

Gem de caise

de Ancutsa 5

ieri la 20:15

RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu maioneza