Aperitiv

de -tony- in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2013 | 3490 vizualizari

 

Reteta este o reteta traditionala la italieni...in zona ciociaria

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gogonele verzi de marime mica
  • 600 gr ton la cutie
  • 100 gr masline verzi mici
  • 1 morcov
  • sare
  • otet
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv:

Se curata gogonelele de interior,se presara sare in interior si se lasa cu fata in jos sa se scurga bine.

Tonul se scurge de uleiul din conserva,se marunteste bine cu o furculita.

Se taie morcovul rondele.Maslinele se spala si se scurg bine de apa.

Se ia o gogonea,se pune o rondea de morcov,maslina ,apoi umplem cu ton.Asa se procedeaza si cu restul gogonelelor.

Se pregateste un borcan,se aseaza gogonelele .Intr-un pahar amestecam otetul cu uleiul in  cantitati egale si turnam in borcan.

Se pune capac si se pot servi dupa circa 2 saptamini.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de oua cu ton