Saratele

de Lau in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 5603 vizualizari

 

Saratele by Rocsi

 

INGREDIENTE

Ingrediente necesare pentru reteta de saratele

  • 200 g branza de oaie sarata
  • 400 g margarina
  • 2 oua
  • 1 kg faina
  • 1 praf de copt
  • chimen
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Cum se prepara reteta de saratele:

branza o dam prin razatoare ochiuri mici

adaugam margarina la temperatura camerei si omogenizam cu branza

adaugam praful de copt si la final faina treptat, pana obtinem aluatul dorit(trebuie sa iasa un aluat tare si care se poate modela)

pe masa de lucru,presaram niste faina

intindem o foaie subtire si facem saratelele in ce forme dorim

asezam in tava tapetata cu hartie de copt

batem ouale spuma si cu un penson ungem saratelele,apoi presaram cu mac si chimen

dam tava la cuptor cat sa le usuce putin

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

18.08.2011, 21:47

Bune de tot...eu le-as face cu unt

mimmi 1

18.08.2011, 22:17

Ce bune is,ce ar mege langa un pahar de bere!

Lau 1

19.08.2011, 13:21

rux,mimi

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasucele