Aperitiv briose cu broccoli

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2017 | 1943 vizualizari

 

reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 50 g broccoli
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 oua
  • 100 g smântâna
  • 50 g telemea
  • 150 g faina
  • ½ plic praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu broccoli:

Cureţi morcovul de coajă şi îl fierbi, iar separat, opăreşti 2-3 minute broccoli, în apă clocotită cu sare, pe care-l desfaci apoi bucheţele. Coci ardeiul, îl cureţi de coajă şi-l tai bucăţi. După ce a fiert morcovul, îi laşi să se scurgă, apoi îi pasezi până obţii un piure fin.

Adaugi telemeaua rasă, smântână, făina, un plic praf de copt şi gălbenuşurile. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi încorporezi uşor albuşurile bătute spumă tare, amestecând de jos în sus. Umpli pe jumatate formele de briose, pui bucheţelele de broccoli şi din ardeii copţi si adaugi restul de compoziţie.

 Introduci tava la cuptor, pentru 25-30 de minute, la foc mic. Lasi sa se raceasca briosele, apoi le servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hai sa mancam ROMANESTE: Scovergi din Lunca Dunarii