Aperitiv briose cu ciuperci

de xana in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2018 | 9396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr ciuperci din conserva
  • 70 gr masline negre(fara samburi)
  • 2 linguri cascaval ras
  • 2 oua
  • 125 ml lapte
  • 1 lingurita drojdie uscata(sau proaspata)
  • 70 ml ulei
  • 180 gr faina
  • cateva frunze de busuioc proaspat
  • sare
  • margarina si faina pentru uns formele
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu ciuperci:

Punem drojdia peste laptele caldut, amestecam si dam deoparte pentru 10 minute.

Taiem marunt ciupercile, maslinele si busuiocul.

Cu ajutorul unui tel batem ouale cu sare apoi adaugam uleiul si faina, amestecam de cateva ori apoi turnam si laptele. Punem si restul de ingrediente tocate si cascavalul ras si omogenizam.

Ungem formele de briose cu margarina si le tapetam cu faina apoi punem cu lingura din compozitie fara a le umple prea mult.

 Dam la cuptorul pre incalzit la 180ºC, timp de 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufleu elvetian cu cascaval