Aperitiv briose cu ciuperci

de xana in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2018 | 3679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr ciuperci din conserva
  • 70 gr masline negre(fara samburi)
  • 2 linguri cascaval ras
  • 2 oua
  • 125 ml lapte
  • 1 lingurita drojdie uscata(sau proaspata)
  • 70 ml ulei
  • 180 gr faina
  • cateva frunze de busuioc proaspat
  • sare
  • margarina si faina pentru uns formele
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu ciuperci:


Punem drojdia peste laptele caldut, amestecam si dam deoparte pentru 10 minute.


Taiem marunt ciupercile, maslinele si busuiocul.


Cu ajutorul unui tel batem ouale cu sare apoi adaugam uleiul si faina, amestecam de cateva ori apoi turnam si laptele. Punem si restul de ingrediente tocate si cascavalul ras si omogenizam.


Ungem formele de briose cu margarina si le tapetam cu faina apoi punem cu lingura din compozitie fara a le umple prea mult.


Dam la cuptorul pre incalzit la 180ºC, timp de 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

elucubratiiculinare 1

03.03.2018, 16:37

mirela0911 1

04.03.2018, 17:48

Ce bine merg langa un iaurt!

oanapl 1

04.03.2018, 23:12

Servesc și eu una că arată tare bine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5392 puncte

Constelatialeu

4752 puncte

mihaelar63

4714 puncte

Rocsi

4666 puncte

Panacris

3686 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gris cu lapte
  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

  • 04

    J

  • 05

    V

  • 06

    S

  • 07

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu fructe si crema de vanilie

de katty 6

ieri la 20:54

Chec marmorat

ieri la 19:19

Branza Halloumi prajita

pe 05.06 la 21:26

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu smantana