Aperitiv briose cu spanac si cascaval

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2017 | 2507 vizualizari

 

reteta pentru picnic
Pentru un picnic reusit, cred ca ar merge de minune, niste briose delicioase cu spanac si cascaval.

 

INGREDIENTE

  • 200 g spanac congelat
  • 200 g cascaval
  • 2 oua
  • 100 ml ulei de masline
  • 300 ml iaurt
  • 3 lingurite praf de copt
  • 300 g faina
  • 1 praf de ghimbir
  • piper
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu spanac si cascaval:

Decongelezi spanacul si il scurgi bine de apa, iar cascavalul il tai cuburi.

Amesteci praful de copt cu sarea, piperul si faina. 

Freci ouale cu uleiul, iaurtul si spanacul, condimentezi cu ghimbir, apoi adaugi compozitia fainoasa si omogenizezi. La final, adaugi cuburile de cascaval. Preincalzesti cuptorul la 180 de grade C si ungi formele de briose cu unt. Torni compozitia in forme si le introduci in cuptor, pentru 15-20 de minute.

Dupa ce le scoti, lasi briosele sa se racoreasca 5 minute si le servesti calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

oanapl 1

13.05.2017, 22:34

Super idee Claudia!
Va multumesc!

dantes 1

14.05.2017, 10:24

Interesante!

oanapl 1

14.05.2017, 15:07

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute