Aperitiv briose cu ton si masline

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2020 | 801 vizualizari

 

Zilele trecute eram in pana de idei, parca nu stiam ce sa mai pregatesc, ceva pentru dimineata! Mi-am amintit ca vazusem aceste briose la Diana, m-am uitat ce am prin frigider si le-am facut si eu! Am facut mici modificari la ingrediente si au iesit aceste bunatati, care sunt destul de consistente, potrivite chiar si pentru mese festive! Puteti folosi si alt peste, maslinele pot fi negre, verzi sau care va plac. Vi le recomand si voua cu drag! Multumesc pentru reteta, Diana!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 50 ml ulei de masline
  • 250 gr iaurt
  • 100 gr masline negre
  • 150 gr ton, scurs de sucul propriu
  • 5 linguri mazare fiarta
  • 200 gr faina
  • sare
  • piper
  • rosii cherry (eu am folosit congelate)
  • 1 lingurita cu varf praf de copt
Portii: 13
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu ton si masline:

Mixati ouale cu sare si piper. Adaugati uleiul, iaurtul si amestecati bine. Cerneti faina, o incorporati treptat, impreuna cu praful de copt. Maslinele le taiati feliute. Tonul il maruntiti cu o furculita. In compozitia de mai sus, adaugati tonul, apoi maslinele si mazarea. Pregatiti o tava de briose, asezati hartii. Puneti compozitie, dar nu le umpleti mai mult de 3/4. Deasupra fiecarei briose, asezati o rosie cherry. Introduceti briosele in cuptorul incins, la 170 de grade, pentru 25-30 de minute. Cand sunt gata si rumene, le scoateti din cuptor, le lasati putin sa se racoreasca, apoi puteti servi. Din aceasta compozitie mi-au iesit 13 briose. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu ton si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

25.02.2020, 11:29

Multumesc mult!

RuxyRux 1

01.03.2020, 11:00

Bune de tot! Arata foarte gustoase!

Rocsi 1

01.03.2020, 19:11

Ruxy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei