Aperitiv bulete de cartofi si cascaval

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2019 | 1743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi fierți și pasați
  • 2 ouă
  • 1 lingură brânză de vaci
  • 250 gr cașcaval răzuit
  • 3 linguri făină
  • 1  lingură de praf de copt
  • Mărar
  • Piper
  • Pesmet
  • Ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bulete de cartofi si cascaval:

Se amestecă toate ingredientele de mai sus până devin un aluat lipicios.

Dacă avem cașcavalul mai sărat nu vom pune sare. Vom praji o buletă și vom vedea dacă mai necesită sare. Cașcavalul pe care l-am avut, a fost sărat și nu a mai necesitat sare suplimentară. 

Luăm cu lingura din aluat și formăm biluțe de mărimea unei nuci mai mari pe care le dam prin pesmet.
Se prăjesc în baie de ulei până devin aurii, nu mai mult ca se usuca.

Se scot pe șervețele absorbante.
Se servesc ca aperitiv sau garnitură la friptură.

Din ingredientele de mai sus ies cam 30 de bucati mari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete de cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

gaby_gabytza 1

09.12.2019, 09:39

Bun bun

Panacris 1

09.12.2019, 16:29

Rocsi 1

09.12.2019, 22:00

Sunt atat de bune! Chiar mi-ai facut pofta!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti