Aperitiv bulete de cartofi si cascaval

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2019 | 3072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi fierți și pasați
  • 2 ouă
  • 1 lingură brânză de vaci
  • 250 gr cașcaval răzuit
  • 3 linguri făină
  • 1  lingură de praf de copt
  • Mărar
  • Piper
  • Pesmet
  • Ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bulete de cartofi si cascaval:

Se amestecă toate ingredientele de mai sus până devin un aluat lipicios.

Dacă avem cașcavalul mai sărat nu vom pune sare. Vom praji o buletă și vom vedea dacă mai necesită sare. Cașcavalul pe care l-am avut, a fost sărat și nu a mai necesitat sare suplimentară. 

Luăm cu lingura din aluat și formăm biluțe de mărimea unei nuci mai mari pe care le dam prin pesmet.
Se prăjesc în baie de ulei până devin aurii, nu mai mult ca se usuca.

Se scot pe șervețele absorbante.
Se servesc ca aperitiv sau garnitură la friptură.

Din ingredientele de mai sus ies cam 30 de bucati mari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete de cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (6)

gaby_gabytza 1

09.12.2019, 09:39

Bun bun

Panacris 1

09.12.2019, 16:29

Rocsi 1

09.12.2019, 22:00

Sunt atat de bune! Chiar mi-ai facut pofta!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gustare festiva din cascaval cu surimi (3)