Aperitiv bulete de cartofi si cascaval

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2019 | 2969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi fierți și pasați
  • 2 ouă
  • 1 lingură brânză de vaci
  • 250 gr cașcaval răzuit
  • 3 linguri făină
  • 1  lingură de praf de copt
  • Mărar
  • Piper
  • Pesmet
  • Ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bulete de cartofi si cascaval:

Se amestecă toate ingredientele de mai sus până devin un aluat lipicios.

Dacă avem cașcavalul mai sărat nu vom pune sare. Vom praji o buletă și vom vedea dacă mai necesită sare. Cașcavalul pe care l-am avut, a fost sărat și nu a mai necesitat sare suplimentară. 

Luăm cu lingura din aluat și formăm biluțe de mărimea unei nuci mai mari pe care le dam prin pesmet.
Se prăjesc în baie de ulei până devin aurii, nu mai mult ca se usuca.

Se scot pe șervețele absorbante.
Se servesc ca aperitiv sau garnitură la friptură.

Din ingredientele de mai sus ies cam 30 de bucati mari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete de cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti,la cuptor