Bulz cu ou si smantana

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2012 | 5710 vizualizari

 

Un preparat foarte bun si usor cu un gust deosebit de bun!

 

INGREDIENTE

  • malai
  • 250 g branza de burduf(cea mai buna)
  • cascaval
  • mozzarela
  • oua
  • smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz cu ou si smantana:

Punem intr-un ceaun apa pana la jumatate, adaugam putina sare si cand incepe sa clocoteasca adaugam malaiul in ploaie, se amesteca continuu si se lasa sa fiarba putin!


Cand e gata, pregatim un vas termorezistent, il ungem cu putin ulei, adaugam un strat de mamaliga, branza de burduf imprastiata peste tot si mai punem un strat de mamaliga. Deasupra adaugam cascavalul si mozzarella rase pe razatoarea mare. Se da la cuptor 10-15 minute.


Se serveste cu ou ochi si smantana! Pofta mare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz cu ou si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

simonacallas 1

12.05.2014, 18:58

Bya Ralu 1

12.05.2014, 21:00

babi5 1

06.10.2014, 14:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor