Quiche cu dovlecei

de adriana65 in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2013 | 6571 vizualizari

 

Dovleceii se află printre legumele mele preferate. Cum piaţa nu duce lipsă, chiar dacă este începutul primăverii, de astfel de legume, pentru seara aceasta am preparat acest quiche.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • - 4 dovlecei ( aproximativ 800 g )
  • - 25 g unt
  • - 2 ouă
  • - 125 g mozzarella
  • - 2 linguri ulei de măsline
  • - 1 ceapă
  • - 2 căţei de usturoi
  • - 1 lingură cimbru uscat
  • - 1/2 linguriţă busuioc uscat
  • - 1 lingură muştar
  • - 1 lingură smântână
  • - sare
  • - piper
  • - 1 foaie aluat foietaj
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu dovlecei:

Dovleceii se curăţă de coajă şi se taie felii subţiri. Ceapa şi usturoiul se toacă.

Untul şi uleiul de măsline se pun în tigaia încinsă, se adaugă ceapa şi usturoiul şi se călesc amestecând din când în când. Se adaugă dovleceii, amestecând uşor până când aceştia se înmoaie. Punem cimbru şi busuioc. Se închide focul şi se lasă să se răcească.

Ouăle se bat cu un praf de sare şi piper,  se adaugă muştarul şi smântâna .

Foaia de patiserie se întinde în tava de tartă, se pun dovleceii, amestecul de ouă şi  mozzarella ruptă. Tava se dă la cuptorul preâncălzit unde se lasă la copt 30 - 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu dovlecei si salam