Aperitiv cartofi fripti cu parmezan si usturoi

de artyandra in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2017 | 1407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi albi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1/2 căni parmezan ras
  • 3 căței de usturoi, mărunțit
  • 1/2 linguriță oregano
  • 1/4 linguriță sare grunjoasă
  • 1/4 linguriță piper
  • pătrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cartofi fripti cu parmezan si usturoi:

Preincălzește cuptorul.


Se va unge o hârtie pergament, cu puțin ulei de măsline.


Într-un bol mare, se pot pune cartofii tăiați cubulețe și spălați; deasupra se adauga cele două linguri de ulei de măsline, parmezanul ras și usturoiul mărunțit.


Se amestecă foarte fin cu o lingură de lemn.


Se vor pune cartofii în tavă, nivelați. Se presară sarea grunjoasă și piperul peste cartofi. Se presară puțin pătrunjel tocat.


Se introduce tava în cuptor, pentru 30-35 minute.


Servește cald cu pătrunjel deasupra.



Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cartofi fripti cu parmezan si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

oanapl 1

02.04.2017, 22:01

deliciosi!

Rocsi 1

03.04.2017, 18:46

Buni, buni!

MotanLaOale 1

13.12.2017, 00:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastrama din piept de rata

ieri la 19:26

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

pe 13.06 la 20:16

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale de post cu praz si ciuperci
  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastrama din piept de rata

ieri la 19:26

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

pe 13.06 la 20:16

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu legume in vas roman la cuptor