Aperitiv chec

de GeorgiG in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2017 | 1312 vizualizari

 

Retete pentru picnic.
 
Cel mai bun chec aperitiv facut de mine.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 60 g unt
  • 150 g smantana
  • 140 g cascaval ras
  • 200 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 4 fire ceapa verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec:

Mixam ouale spuma, cu sarea si piperul.


Adaugam untul topit, apoi smantana si faina amestecata cu praful de copt,mixand in continuare.


Adaugam si cascavalul ras, ceapa verde si ardeiul taiate marunt, amestecand cu o lingura.


Punem compozitia in tava cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins, pana se rumeneste.


Lasam checul sa se raceasca, apoi il feliem.


Noi nu am avut rabdare si l-am taiat caldut. A fost delicios.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Gherca Daniela 1

25.05.2017, 08:39

oanapl 1

25.05.2017, 15:08

Delicios!

GeorgiG 1

26.05.2017, 13:19

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinaţi la cuptor