Aperitiv chec cu oua si ceapa verde

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2017 | 2842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 4 oua
  • 1 lg maioneza (1 galbenus+1/2 lg-ta mustar, sare de lamaie si ulei)
  • 7 lg faina
  • 200 g smantana 20%
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • praf de copt
  • Umplutura:
  • 7 oua fierte
  • 2-3 fire ceapa verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec cu oua si ceapa verde:

Maioneza: Galbenusul crud se amesteca intr-un singur sens (altfel se taie) cu mustarul, un varf de cutit de sare de lamaie si treptat ulei, amestecand mereu, pana obtineti 1 lg de maioneza.

Ouale se amesteca cu maioneza, smantana si sare. Adaugati faina, praful de copt si amestecati. Turnati 3/4 din aluat intr-o tava de tarta. Puneti peste, ceapa si ouale taiate, iar deasupra restul de aluat.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit, 45 minute, la 180 grade Celsius.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec cu oua si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Taci si-nghite