Aperitiv chec Picnic

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2018 | 3465 vizualizari

 

Acest chec l-am pregatit pentru Picnicul Bucatarasilor de anul trecut, de aici si numele :P. I-a venit in sfarsit si lui randul sa il postez.  ;))  De abia astept Picnicul de anul acesta.  >:D<

 

INGREDIENTE

  • 8 oua de rata
  • 200 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 6 linguri ulei
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 tulpina apio
  • 1 ardei gras
  • 150 g ciuperci
  • 150 g masline feliate
  • 150 g salam
  • 200 pastrama de pui afumata de casa
  • 200 g cascaval afumat
  • 2 legaturi loboda
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec Picnic:

Tocam cubulete salamul, pastrama, apio si ardeiul. Tocam marunt ceapa verde, usturoiul verde, loboda si feliem ciupercile. Dam cascavalul pe razatoare.

Mixam bine ouale cu putina sare, apoi adaugam usor uleiul, mixand in continuare. Adaugam si faina cu praful de copt si omogenizam. Apoi se adauga restul de ingrediente amestecand usor.

Turnam totul in tavi de chec, tapetate cu hartie de copt si dam la cuptor pentru circa 45 de minute.

Servim in natura, la picnic cu voie buna! Pofta buna! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec Picnic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

miki_a 1

27.03.2018, 08:11

Îmi plac mult checurile aperitiv!

Ksenya 1

27.03.2018, 10:22

nu am mancat nicidata

dantes 1

02.04.2018, 17:07

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitive pentru masa de Revelion