Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2017 | 8577 vizualizari

 

Un aperitiv simplu si rapid, daca aveti toate la indemana e gata in 5 minute, apoi se da la copt.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua si un galbenus
  • 300 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 50 g parmezan ras
  • 300 g faina
  • 100 g sunca taiata cubulete
  • 100 g cascaval sau mozzarella taiat cubulete
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval:

Se mixeaza ouale, se adauga pe rand laptele, uleiul si parmezanul, mixand pana se omogenizeaza. La sfarsit, punem faina si praful de copt si asezonam cu sare si piper. 

Se adauga cubuletele de sunca si cascavalul si se amesteca cu o paleta. Turnam totul intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. 

Se coace la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute. Se taie cand e rece.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

deasupra puteti presara seminte de susan sau mac sau fulgi de migdale

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinte cu cas si marar verde