Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2017 | 2207 vizualizari

 

Un aperitiv simplu si rapid, daca aveti toate la indemana e gata in 5 minute, apoi se da la copt.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua si un galbenus
  • 300 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 50 g parmezan ras
  • 300 g faina
  • 100 g sunca taiata cubulete
  • 100 g cascaval sau mozzarella taiat cubulete
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval:

Se mixeaza ouale, se adauga pe rand laptele, uleiul si parmezanul, mixand pana se omogenizeaza. La sfarsit, punem faina si praful de copt si asezonam cu sare si piper.


Se adauga cubuletele de sunca si cascavalul si se amesteca cu o paleta. Turnam totul intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.


Se coace la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute. Se taie cand e rece.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

deasupra puteti presara seminte de susan sau mac sau fulgi de migdale

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

kytz 1

17.04.2017, 11:17

Ce bun trebuie să fie!

Corinuta 1

17.04.2017, 22:56

mihaelar63 1

27.09.2017, 17:29

Super-bun !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne de curcan, branzeturi si ciuperci