Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2017 | 864 vizualizari

 

Un aperitiv simplu si rapid, daca aveti toate la indemana e gata in 5 minute, apoi se da la copt.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua si un galbenus
  • 300 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 50 g parmezan ras
  • 300 g faina
  • 100 g sunca taiata cubulete
  • 100 g cascaval sau mozzarella taiat cubulete
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval:

Se mixeaza ouale, se adauga pe rand laptele, uleiul si parmezanul, mixand pana se omogenizeaza. La sfarsit, punem faina si praful de copt si asezonam cu sare si piper.


Se adauga cubuletele de sunca si cascavalul si se amesteca cu o paleta. Turnam totul intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.


Se coace la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute. Se taie cand e rece.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

deasupra puteti presara seminte de susan sau mac sau fulgi de migdale

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mirela0911 1

17.04.2017, 10:03

Checurile astea sunt tare bune!

kytz 1

17.04.2017, 11:17

Ce bun trebuie să fie!

Corinuta 1

17.04.2017, 22:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise