Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2022 | 8835 vizualizari

 

Au iesit 33 de bucati.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • putin cimbru uscat
  • 1 lingura de sare sau dupa gust
  • 2 oua
  • In plus:
  • 250 ml ulei pentru prajit
Portii: 33
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi:

Cartofii se spala si se pun la fiert, apoi se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Dupa aceea, se descojesc si se dau pe razatoarea cea mare intr-un castron.

Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt, apoi se pune peste cartofi.

Usturoiul se curata de foi, se spala si se preseaza in castron.

Cartofii, ceapa si usturoiul se amesteca cu putin cimbru uscat, sare, dupa gust, si doua oua.

Se pun circa 250 ml ulei untr-o tigaie si se lasa sa se incinga. Se formeaza chiftelele cu mainile umede, apoi se prajesc pe ambele parti pana cand se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tocinei de cartofi cu branza sarata