Gustari calde cu pere si branza de capra

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2019 | 816 vizualizari

 

Intr-o seara aveam pofta de ceva mai deosebit. In frigider aveam niste branzeturi iar in cosul cu fructe niste pere foarte coapte. Candva la o emisiune culinara am vazut o gustare cu cele doua ingrediente. Este o reteta simpla pe care o poate pregati oricine, singura conditie este sa iti placa combinatia de dulce cu sarat.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta de paine
  • 2-3 pere
  • 100 gr cascaval (de orice fel)
  • 100 gr branza de capra
  • ulei masline
  • sare cu ierburi italiene (optional)
  • cativa samburi de nuca
  • 1 punga amestec salata
  • 2 lingurite capere
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustari calde cu pere si branza de capra:


Bagheta de paine o taiem pe lungime in jumatate si apoi in felii cat doriti de mari.


O stropim cu ulei de masline si punem putina sare cu ierburi italiene, pentru aroma.


Pe un gratar prajim painea pana cand se rumeneste usor.


Asezam intr-o tava painea prajita. Pe fiecare bucata de paine punem cateva bucati de pere (perele le spalam, le curatam de samburi si le taiem in felii cam de grosimea unui deget).


Pe fiecare bucata am asezat cate 3-4 felii de para.


Intre feliile de pere punem cascaval bucatele si branza de capra.


Deasupra presaram cativa samburi de nuca.


Punem tava la cuptorul incins la 180 grade C, pentru 10 minute.


Pana se fac gustarile, pregatim salata: salata amestec am asezat-o intr-un bol, am pus peste ea putin ulei de masline, zeama de lamaie, sare si cateva capere tocate.


Salata se poate prepara dupa gust.


Serviti gustarile calde alaturi de salata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustari calde cu pere si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

simona72 1

10.01.2019, 21:10

Pana nu incerci combinatia nu sti cat este de buna! Para cred ca este fructul care se potriveste cel mai bine cu branzeturile. Recomand sa incerci si cu branza cu mucegai alb sau albastru Este preferata mea si a baietilor....

mirela0911 1

14.01.2019, 11:46

Cred ca a fost o gustare delicioasa!

dantes 1

17.01.2019, 18:54

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Burrito vegetarian, de post
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copţi umpluţi