Sandvich-uri 4

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 2168 vizualizari

 

Continuare

 

INGREDIENTE

  • bagheta
  • unt
  • peste
  • ridichi
  • castravete acru / gogosar acru
  • piept de pui
  • branza telemea sau o pasta de branza
  • masline
  • ou fiert
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvich-uri 4:

Paine bagheta mica/mare, painea se prajeste si se va pregatii in felul urmator:


model 1



Ø Se va unge intr-un strat subtire de unt sau la fel de bine se poate unge cu o pasta care poate fi amestec de branza telemea cu unt, sau pateu de ficat cu unt sau unt cu galbenus de ou fiert, dupa care se decoreaza cu rondele de ridichie, cu masline si cu frunzulite decupate din castraveti acri.



model 2:



Ø Se face o pasta din peste si unt, se amesteca bine, componentele se sareaza si pipereaza, se ia felia de paine prajite se unge cu aceasta pasta, se va decora cu fasii de castravete si gogosari taiate subtiri si de vor taia rondele de ridichie in doua, se va orna ca in imaginile alaturate.



model 3:



½ de bagheta mica



10 g de unt



75-100 g de piept de pui afumat



1 castravete acru



1-2 masline verzi cu ardei(feliate)



2 g de sare



Se taie painea pe jumatate se poate praji sau se lasa neprajita se unge in strat subtire cu unt se sareaza un pic. Se taie pieptul de pui se aseaza peste unt, se taie capetele la castravete si se taie pe lungime in fasii, se adauga peste pieptul de pui iar deasupra se adauga maslinele feliate. Simplu si usor.


Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvich-uri 4" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

adasev12 1

31.01.2011, 23:50

arata bine

elena1988 1

01.02.2011, 11:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pachetele de primavara