Sandvich-uri 4

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 1968 vizualizari

 

Continuare

 

INGREDIENTE

  • bagheta
  • unt
  • peste
  • ridichi
  • castravete acru / gogosar acru
  • piept de pui
  • branza telemea sau o pasta de branza
  • masline
  • ou fiert
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvich-uri 4:

Paine bagheta mica/mare, painea se prajeste si se va pregatii in felul urmator:


model 1



Ø Se va unge intr-un strat subtire de unt sau la fel de bine se poate unge cu o pasta care poate fi amestec de branza telemea cu unt, sau pateu de ficat cu unt sau unt cu galbenus de ou fiert, dupa care se decoreaza cu rondele de ridichie, cu masline si cu frunzulite decupate din castraveti acri.



model 2:



Ø Se face o pasta din peste si unt, se amesteca bine, componentele se sareaza si pipereaza, se ia felia de paine prajite se unge cu aceasta pasta, se va decora cu fasii de castravete si gogosari taiate subtiri si de vor taia rondele de ridichie in doua, se va orna ca in imaginile alaturate.



model 3:



½ de bagheta mica



10 g de unt



75-100 g de piept de pui afumat



1 castravete acru



1-2 masline verzi cu ardei(feliate)



2 g de sare



Se taie painea pe jumatate se poate praji sau se lasa neprajita se unge in strat subtire cu unt se sareaza un pic. Se taie pieptul de pui se aseaza peste unt, se taie capetele la castravete si se taie pe lungime in fasii, se adauga peste pieptul de pui iar deasupra se adauga maslinele feliate. Simplu si usor.


Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvich-uri 4" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

adasev12 1

31.01.2011, 23:50

arata bine

elena1988 1

01.02.2011, 11:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitive pentru Sarbatori