Aperitiv chiftelute cu maioneza si ceapa

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2014 | 65070 vizualizari

 

Am vazut undeva pe site si am zis sa incerc. Nu am regretat. Foarte bune au fost.

 

INGREDIENTE

  • Chiftele:
  • 500g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 3 felii paine
  • 1 legatura marar
  • 2-3 linguri faina
  • Maioneza:
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 lingurita de zeama de lamaie
  • 250 ml ulei
  • 4 cepe rosii pentru amestecul final
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chiftelute cu maioneza si ceapa:

Chiftele: Painea se imoaie in apa si se stoarce bine. Ceapa se curata si se toaca marunt. Mararul se toaca marunt.


Intr-un castron se amesteca ingredientele (mai putin faina) cu cele 2 oua. Se pune vegeta si piper dupa gust. Se pune in frigider pentru 30 minute ca sa se intrepatrunda aromele.


Cu mainile infainate se formeaza chiftelute cat mai mici reusiti. Chiftelutele se prajesc in ulei incins pe toate partile la foc potrivit.


Cand sunt rumenite se scot pe hartie absorbanta.


Maioneza: Intr-un castron se pune galbenusul, mustarul si un praf de sare si se mixeaza punand uleiul putin cate putin, in fir subtire.


Se pune si zeama de lamaie dupa dorinta. Se face in 2-3 minute.


Ceapa rosie se curata, se taie julien sau cat de mare va place si se freaca putin cu vegeta sau sare.


Se pun ceapa si chiftelutele peste maioneza si se amesteca.


Se tine la frigider 15-20 minute si se poate consuma.


Pofta Buna!


 

TIPS-URI

1

Ceapa se poate fierbe 10-15 minute pana se imoaie putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftelute cu maioneza si ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

diaconta 1

07.12.2014, 14:59

Tulai Doamne Luciabogorogea,bine ca nu era o carte intreaga
Ce legatura o fi avand goji cu chiftelele astea?
Este rubrica de articole pentru cine vrea sa posteze asa ceva.

Xandrinne 1

23.12.2018, 11:08

Preferatele mele.

MotanLaOale 1

23.12.2018, 13:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

8600 puncte

RODIMUR

8000 puncte

Constelatialeu

7270 puncte

mirela0911

6410 puncte

gaby_gabytza

5600 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din cartofi, cu de toate