Aperitiv chiftelute de legume

de madab in Mancaruri de legume, 5 Mar 2015 | 75428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 6 catei usturoi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chiftelute de legume:

Legumele se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se scurg de zeama in exces.

Se condimenteaza cu sare, piper si se pun ouale si faina.

Se amesteca bine si se formeaza chiftelutele cu mana umezita.

Se prajesc in ulei incins pe ambele parti, apoi se scot pe servetele de hartie ca sa absoarba excesul de ulei.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftelute de legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

COVRIGI POLONEZI

ieri la 14:05

Reteta de prajitura de Februarie

pe 05.02 la 20:48

Reteta de paine fara framantare

pe 05.02 la 20:02

Reteta de Pirojki cu cartofi

de Caty 2

pe 29.01 la 13:39

Reteta de aripioare de pui picante, cu cartofi la cuptor

de Caty 2

pe 25.01 la 18:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2141 puncte

oanapl

1030 puncte

Rocsi

828 puncte

dantes

721 puncte

 Merisor

700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Şakşuka