Aperitiv ciabatta cu unt aromatizat si mozarella

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2019 | 624 vizualizari

 

De cand am vazut reteta Georgianei, https://www.bucataras.ro/retete/aperitiv-ciabatta-cu-unt-si-mozzarella-87790.html, postata in concursul anului pe Buacataras.ro, am ramas cu ea pe retina, musai de probat.
Asa ca ieri i-a venit randul! ;) Bine am facut. Va asigur ca e un aperitiv minunat sau chiar o cina satioasa.
Multumesc Georgiana pentru reteta! ;)

 

INGREDIENTE

  • Paine Ciabatta 1 bucata,
  • Unt 150 grame,
  • Patrunjel cca. 1 legatura (eu am folosit congelat!),
  • Usturoi 4-5 catei,
  • Mozzarella cca. 150 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ciabatta cu unt aromatizat si mozarella:

Painea Ciabatta se taie fasii pe lungime, apoi fasii pe latime si astfel se obtin cuburi.


Intre timp se amesteca untul moale cu usturoiul presat, patrunjelul tocat marunt, (eu am folosit congelat, recunosc ca am avut un o pic de emotii, dar in final totul s-a sfarsit cu bine!) pana se obtine o pasta omogena.


Se umple painea cu amestecul de unt aromatizat, apoi in locasurile create se pun bucatele de mozzarella.


Painea astfel ansamblata se aseaza intr-o tava tapetata cu foaie de pergament si se da la copt la foc mediu, cca. 180 grade, cca. 10 minute, pana ce se topeste mozzarella.


Se serveste calda ca atare, sau chiar si rece a doua zi, la pachetelul de scoala/servici!


Spor si pofta buna!

 

TIPS-URI

1

P.S. Baietii m-au intrebat ce verdeata am pus? Cumva spanac???? Eu am zis ca nu, doar patrunjel;) Si eu cand am gustat, m-a dus gandul tot la spanac :D Probabil ca asocierea dintre patrunjel si usturoi, a dus la gustul de spanac:D Si uite, asa se contureaza o noua reteta;) Ciabatta cu spanac si mozzarella ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciabatta cu unt aromatizat si mozarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Tabita _ 1

01.03.2019, 11:13

dantes 1

06.03.2019, 11:02

Bun!

mihaelar63 1

06.03.2019, 23:40

Ce bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

7885 puncte

MotanLaOale

6960 puncte

mirela0911

6616 puncte

Tabita _

6518 puncte

mihaelar63

5432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert brownie cheesecake
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Oua vopsite cu foi de ceapa si sfecla rosie