Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2017 | 263 vizualizari

 

Ceva simplu, ceva de pregatit in aceste zile calduroase ca nu necesita mult timp, dar si ceva foarte bun!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci proaspete mai mari
  • 250 gr ricotta
  • 1 ceapa verde
  • 2-3 crengute marar verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura parmezan ras
  • 120 gr bacon taiat fasii
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon:

Spalam ciupercile, indepartam cozile si le stergem cu un servetel.

Ceapa verde o taiem rondele, mararul verde il tocam marunt.

Ricotta o rasturnam intr-un bol, o amestecam cu parmezanul ras, sare si piper.

Adaugam ceapa verde, mararul si le amestecam cu o paleta.


Tapetam cu hartie de copt o tava, asezam ciupercile.

In interiorul fiecarei ciuperci, punem cu ajutorul unei lingurite, umplutura de branza.

Ciupercile umplute le invelim in cate o felie de bacon.


Punem si coditele de la ciuperci in tava.

Le acoperim cu staniol, le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 20-25 de minute.

Scoatem staniolul dupa acest timp, le mai lasam pana se rumeneste usor baconul.


Se scot din cuptor ciupercile cand sunt gata, le lasam putin sa se racoreasca, apoi sunt numai bune de servit.

Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

noiinbucatarie 1

26.07.2017, 18:15

Rocsi 1

26.07.2017, 21:57

Va multumesc mult pentru aprecieri!

oanapl 1

28.07.2017, 22:46

Ce deliciu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu oua de gasca si cartofi