Aperitiv cu placinta greceasca

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2021 | 2035 vizualizari

 

Vreau sa va impartasesc ideea mea de aperitiv cu placinta greceasca cu branza . Ideea  Este foarte practica si de efect . Pe mine m-a scutit de elaborarea unui platou cu aperitive .Am economisit timp , efort iar rezulatul a fost peste asteptari .
 

 

INGREDIENTE

  • 1 placinta greceasca cu branza -din comert [congelata ]-800 gr
  • 200 gr carnat chorizo
  • 200 gr jambon de Serrano
  • 200 gr bilute mozzarela
  • 1 ardei rosu Kapia
  • codite ceapa verde
  • ulei pentru uns tava
  • rosii si ardei pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu placinta greceasca:

  1. Placinta se decongeleaza la temperatura camerei .
  2. Ungeti o tava incapatoare cu ulei sau puneti o folie de copt .
  3. Coaceti placinta la cuptorul preincalzit la 180 Grade C , timp de 45 minute .
  4. Carnatul chorizo se taie rondele .
  5. Jambonul de Serrano se feliaza in felii subtiri .
  6. Ardeiul se taie rondele .
  7. Feliile de carnat se introduc printre bucatile de placinta rulata .
  8.  Aleatoriu , dar placut ochiului , distribuiti jasmbonul , bilutele de mozzarela si rondelele de ardei .
  9. Pentru prospetime presarati pe deasupra codite de ceapa verde .
  10. Serviti alaturat legume proaspete .
  11. Eu am mai pus pe masa o salata de fasole verde cu iaurt .
  12. Acest aperitv merge foarte bine cu bere !!!

 

TIPS-URI

1

Acest aperitiv merge foarte bine cu bere !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu placinta greceasca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu sunca