Placinta cu iaurt

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2011 | 4071 vizualizari

 

Cand vreti sa faceti ceva repede si ati facut si curatenie in ...frigider, puteti face aceasta placinta.... Se poate umple cu ce vreti voi, ce aveti la indemana si va place. Resturi de friptura, legume, branzeturi dar sa nu uitati sa adaugati iaurtul si ouale...

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 4 oua
  • 2-3 iaurturi mici Nutriday
  • 300 g ceafa afumata
  • 150 g carnati afumat
  • 100 g sunca de pui
  • 100 g telemea
  • 100 g cascaval
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare cu aroma de verdeturi
  • praf chilli hot
  • piper proaspat macinat
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu iaurt:

O tava o tapetam cu hartie de copt si asezam in ea aluatul. Pornim cuptorul sa se incalzeasca la 180 grade C.

Taiem felii mezelurile.Daca doriti , puteti sota putin ceafa si carnatul. Intr-un bol amestecam bine ouale, iaurtul, mezelurile sotate,ciupercile, telemeaua rasa, patrunjelul verde tocat si condimentele. Compozitia obtinuta o asezam peste aluatul din tava cu ajutorul unei linguri si nivelam frumos pe intreaga suprafata. Deasupra punem sunca de pui si radem cascavalul pe razatoarea cu gauri mici.

Dam tava la cuptor aproximativ o ora pina se rumeneste frumos deasupra si se intareste compozitia de iaurt si oua. Se scoate din cuptor si se serveste calda.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se poate servi si rece dar cu un sos alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

adry88 1

02.09.2011, 12:11

place

mamaieelena 1

12.09.2011, 17:05

are prea multe bunatati si nu are cum sa iasa rau.... deci..bunaaa

babi5 1

04.09.2013, 05:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei
  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de usturoi