Aperitiv cosulete de primavara

de anuta in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2019 | 1844 vizualizari

 

Retete pentru mese in familie".
Cosulete delicioase pentru zile frumoase de primavara!

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi de placinta
  • 100 g mazare prefiarta
  • 100 g fasole pastai(galbena si verde)
  • un ardei
  • 2 cepe mari rosii
  • o lingurita de peperoncino
  • ulei de masline
  • sare
  • amestec de condimente
  • oua de prepelita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cosulete de primavara:

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm.

Se curata ceapa si se taie julien, apoi incingem un strop de ulei de masline si calim ceapa cu ardeiul curatat si taiat cubulete, adaugam mazarea si fasolea, saram si condimentam si adaugam si un pic de apa. Lasam sa fiarba inabusit si cand s-a evaporat toata zeama, lasam sa se caleasca totul bine, adaugam si peperoncino si dam tigaia deoparte sa se raceasca un pic.

Asezam patratele de foi de placinta intr-o forma de briose astfel incat sa formam un cosulet cu mai multe colturi si suprapunem minim 4 patrate in care vom pune umplutura de legume calite, vom sparge cate un ou de prepelita si vom da la cuptor cca 15-20 minute, la foc domol, pana se rumenesc cosuletele frumos si oul capata crusta. Se mananca ca si aperitive calde dar si reci, sunt delicioase!  

     Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cosulete de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Ina 1

20.05.2019, 15:32

Cat de bine arata!

Rocsi 1

20.05.2019, 19:37

Sunt asa frumoase!

anuta 1

16.06.2019, 15:13

😘😘🤔

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Apertiv ciuperci umplute