Aperitiv cu carne tocata

de ony in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2010 | 3757 vizualizari

 

bunutz tare...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • 2 cepe
  • mirodenii
  • 3 oua fierte tari
  • gogosar acru
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu carne tocata:

se caleste ceapa cu putin ulei ,se pune peste carnea tocata,se adauga mirodenii,sare,piper si se amesteca totul.

se ung 2 tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu pesmet;

se imparte compozitia in 2,cate o parte pt fiecare tava,se aseaza un strat de carne,apoi se taie ou felii si se aseaza impreuna cu fasii de gogosar acru,se pune a 2-a parte din compozitie si se da la cuptor

cand este aproape gata se pun deasupra cateva felii de mozzarela sau cascaval.

 

TIPS-URI

1

se pot pune tot felul de umpluturi

2

merge f bine ca aperitiv dar ca si garnitura la un piureu este grozava

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv cu carne tocata-0
Aperitiv cu carne tocata-1
Aperitiv cu carne tocata-2
Aperitiv cu carne tocata-3
Aperitiv cu carne tocata-4
Aperitiv cu carne tocata-5
Aperitiv cu carne tocata-6

COMENTARII (3)

Teo

Teo 1

20.11.2010, 23:37

frumos prezentat !

ony

ony 1

21.11.2010, 10:02

multumesc!!!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

22.11.2010, 11:40

arata bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!