Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Stiu ca sunt retete diferite chiar si pentru salata de vinete,aceasta este reteta mea proprie.
Pentru salata de vinete:
Maioneza:
Condimente:
Decor: frunza verde de patrunjel , masline ,rosii cherry
Vinetele se inteapa ,de cateva ori cu furculita ,inainte de a le introduce la cuptor.Cuptorul se preincalzeste,apoi se adauga vinetele pe tava si se lasa sa se coaca la 160 grade,circa o ora.
Apoi se scot de la cuptor,se curata de coaja,se toaca marunt.
Se taie ceapa marunt si se amesteca cu sarea si piperul,dupa gust.
Se prepara maioneza dintr-un galbenus de ou,in care se pune o lingurita de mustar.Da un gust mai bun si micsoreaza riscul de a se taia maioneza.Se pune tot cate putin ulei ,pana este cam o cescuta de cafea plina de maioneza.
Cand este gata se amesteca cu salata de vinete,dupa dorinta ,se lasa 2 linguri de maioneza pentru decorat.
Apoi se decoreaza dupa gust cu rosii,patrunjel,masline sau ce doriti:D
Pofta buna!:)
1
mustar amestecat cu galbenus,inainte de a prepara maioneza.reduce riscul de a se taia si ii da un gust mai bun.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult