aperitiv cu caviar

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2010 | 6882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr caviar rosu
  • 50 gr caviar negru
  • unt
  • anchoa
  • lamie
  • paine neagra

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA aperitiv cu caviar:

Se taie felii de paine se ung cu unt apoi se pune caviar sau anchoa cu lamaie.F delicios si simplu

 
Daca ti-a placut reteta noastra "aperitiv cu caviar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Oana 1

06.01.2010, 17:10

Ce bunatate Mie imi place caviarul rosu la nebunie restul asa si asa, dar nu zic nu la o feliuta

luminita20_2006 1

07.01.2010, 20:46

hai ca mai am un pic de caviar rosu

Bunica 1

09.01.2010, 03:22

Mmmmmm, ce bun ! Se merita facut chiar daca este usor "ieftin"

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

8031 puncte

Constelatialeu

7634 puncte

Rocsi

5891 puncte

Lau

Lau 9

5141 puncte

 Merisor

4748 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Trio de humus reteta
  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu ceapa rosie, rozmarin si parmezan