Foietaj cu surprize

de aziz in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2010 | 4340 vizualizari

 

si daca,, piticiiiii,,vor petrecere in pijamale ma gindii ca si mamicilor le-ar prinde bine o seara impreuna..cit de linistita o sa vedem....:

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foetaj
  • 200 gr somon afumat
  • 1 vinata
  • 200 gr spanac
  • 200 ml smintina pt frisca
  • jumatate lingurita cimbru
  • sare
  • piper alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu surprize:

se intinde foaia de aluat pe masa se taie cerculete cu paharul se pun pe hirtie de copt si se dau la cuptor10-15 min.coacem vinata la argaz ,scoatem interiorul si punem in blender,spanacul il oparim sau il fierbem putin la baie de aburi si il punem peste vinata in blender,se adauga peste ele smintina amestecam impreuna pina obt un piure punem cimbru sare piper .cerculetele din foetaj l-e desfacem de la mijloc punem cu ajutorul lingurii putin piure si apoi fisii de somon dupa care punem capacelul de foetaj

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu surprize" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

ieri la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

ieri la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti