Aperitiv cu emmentaler de la Delaco

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2012 | 2376 vizualizari

 

Un aperitiv interesant, o combinatie reusita dintre branza, nuci, migdale, struguri si masline. Se serveste cu un vin rose in stil frantuzesc.

 

INGREDIENTE

  • emmentaler Delaco
  • struguri albi, rosii
  • nuci, migdale
  • betisoare tip frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu emmentaler de la Delaco:

Feliem branza emmentaler cubulete. Spalam boabele de struguri si le stergem de apa. Asezam cubuletele de emmentaler si strugurii pe o tava alaturi de nuci si migdale care pot fi prajite un pic mai mult. Servim cu un pahar de vin rose.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu emmentaler de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Sim0na 1

25.11.2012, 20:07

eu aduc vinul!!!

Zamfira 1

25.11.2012, 21:28

te astept Simo

Angelina_Elena 1

25.11.2012, 23:26

super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza si cascaval la tigaie