Aperitiv cu jamon (jambon)

de Retete_din_suflet in Porc, 24 Feb 2013 | 2736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g jamon (jambon);
  • 2 rosii mici, 1lingurita de ulei,
  • sare,
  • 200g bruschete.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu jamon (jambon):

Se decojesc rosiile. Eu am facut dupa metoda de pe Cevabun, si a mers foarte bine si le multumesc.


Se pune o oala cu apa la fiert, la foc mediu. Intr-un bol se pune apa foarte rece, chiar cu gheata. Se infinge o furculita in rosie, in partea cotorului. Cu un cutit bine ascutit se cresteaza rosia in forma de cruce, la varf, atat cat sa taie putin pielea. Se introduce rosia cu ajutorul furculitei in apa care fierbe timp de 1 min. Se scoate se pune in apa rece.


Se scoate furculita si se baga in a doua rosie si se procedeaza la fel. Eu am facut bruschete in casa, dar se pot cumpara. Se prajeste painea; se pun intr-o tava si se baga la cuptor 10min pana se intaresc. Eu le-am prajit si dupa le-am pus la uscat deasupra prajitorului pentru ca nu am facut forte multe. :D


Se ung cu un strat de rosii. Iese un aperitv foarte bun si de efect. :D

 

TIPS-URI

1

Nu se fac cu mult timp inainte, ca sa nu se umezeasca foarte tare painea. Cu 1-2 ore, e foarte bine. Se poate stropi cu putin ulei de masline deasupra inainte de a se serv

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu jamon (jambon)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Retete_din_suflet 1

25.02.2013, 09:45

multumesc!

Bya Ralu 1

18.03.2013, 22:31

bun

mamaieelena 1

29.03.2013, 17:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc